skip to Main Content

De golffysiotherapeut is gespecialiseerd in het voorkomen van golf gerelateerde klachten en de verbetering van sportprestaties. Wil je weer gaan golfen of beter gaan golfen? Dan helpt hij je graag. Naast het behandelen van klachten spelen onze fysiotherapeuten ook een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies.

Sportfysiotherapie

Voor welke klachten?

Onze fysiotherapeut behandelt uiteenlopende klachten. Veel voorkomende klachten bij golfers zijn:

  • Knieblessures
  • Enkelblessures
  • Schouderblessures

Vaak is de therapie niet alleen gefocust op het herstellen van de blessures, maar kan ook bedoeld zijn om lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Tijdens de screening bekijkt onze sportfysiotherapeut wat de beste behandeling is voor uw klacht.

Behandelingen door een therapeut

Onze fysiotherapeut zal eerst vragen stellen over de klacht en u daarna onderzoeken. Afhankelijk van uw klacht en wensen kunnen wij diverse technieken inzetten om u weer aan het sporten te krijgen. Mocht het nodig zijn. Dan krijgt u oefeningen en adviezen mee naar huis om de houding te verbeteren of de spieren te versterken.

Blijf niet lopen met golf gerelateerde klachten. Onze fysiotherapeuten behandelen klachten op een veilige en effectieve manier.